Jobiraki

Ik ben: Virginia Geradts

Ik woon in: Hoeksche Waard, Zuid Holland


Mijn eerste Basenji heb ik sinds:

In 2009 kwam er via een kennis een herplaatser op mijn pad, zijn naam was Biko. Biko had een flinke rugtas met problemen maar met veel tijd en liefde is hij een geweldig maatje geworden. In 2013 volgde Khamau (een oudere herplaatser). Na het overlijden van Khamau in 2018 besloot ik om eindelijk zelf een Basenji uit te kiezen.

Dit werd een buitenlands avontuur en tegelijkertijd de start van mijn kennel Jobiraki.


Mijn roedel bestaat uit:

Inmiddels lopen er 6 Basenji's in huis rond bestaande uit zowel geïmporteerde als zelf gefokte honden.


Naast mijn honden in huis heb ik enkele honden in co-ouderschap die een heerlijk leven hebben bij hun mede eigenaren. Deze honden worden soms geshowd en (in overleg met de mede-eigenaar) kan er ev. een nestje worden gefokt.


Ik ben/ wij zijn soms te vinden op:

Bos/ strand/ wandelingen

Ja

Renbaan/ coursing

Ja

Shows

Ja

Clubactiviteiten BCN

Ja


Wie ben ik?

Mijn naam is Virginia, als bezig bijtje houd ik mij druk met het hebben, verzorgen, showen en fokken van Basenji's.


Ik fok af en toe pups die natuurlijk in huis zullen opgroeien en na een kritische selectieprocedure zullen worden geplaatst bij enthousiaste nieuwe eigenaren. Gezondheid, rasstandaard en open karakters zijn voor mij de belangrijkste selectiecriteria voor de (groot)ouders.

Ik houd van een stevig gebouwde Basenji waarin ook gering gebruik gemaakt zal worden van het gebruik van Afrikaanse bloedlijnen.


Mijn weekenden staan vol met uitjes naar kennismakingen aanmeldingen, (groeps)wandelingen, de renbaan en/of shows in binnen- en buitenland. Hierdoor kan ik niet altijd even snel reageren (sorry!)


Wil je met mij kennis maken of meer over mij weten?

Check mijn website via https://www.jobiraki.nl/